tweeënzestig

“Zeg, wat is dat hier allemaal?” “Ik wil eerst met pa spreken.” “Hij is naar De Afspraak aan ‘t kijken. Op Vrijdag.” “Zeg hem dat het dringend is!” “Dirk! Ik moet zeggen dat het dringend is.” “Zeg, wat is dat allemaal? Ik hoor hier net dat ik dood ben.”

Een nieuw rijhuisdrama, een kleinburgerlijk probleem, waar grote oplossingen voor gezocht worden, gebracht voor een live publiek, Bij De Vieze Gasten in Gent, tijdens één van de Luysteravonden. Met de stemmen van: Vera Turpyn, Johan Derycke, Jan Ducheyne en Wederik De Backer Geschreven door: Lucas Derycke, Thomas Morlion, Wederik De Backer Muziek: Frederik De Clercq

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s